כללי

קבוצת פנינסולה בע"מ וחברות הבת פנינסולה בע"מ , פנינסולה אשראי מסחרי בע"מ והחברה לאשראי נקוב יהלומים בע"מ (להלן, ביחד: "החברה", "אנחנו" או "אנו") מכבדות את זכותך לפרטיות. ברצוננו לאפשר לך לקבל החלטות מושכלות לגבי השימוש במידע שלך.

מטרת מדיניות הפרטיות היא להסביר כיצד נוהגת החברה ביחס למידע הנאסף באמצעות אתר https://www.peninsula.co.il ועמוד הפייסבוק שלנו הנמצא ב-https://www.facebook.com/peninsula.group.ltd (להלן, ביחד "האתר") וכיצד החברה אוספת, משתמשת, מוסרת ומגנה על המידע שמתקבל מהמשתמשים.

מדיניות הפרטיות מנוסחת בלשון זכר לצרכי נוחות בלבד, והיא מתייחסת לנשים וגברים כאחד.

 

גרסה קובעת במקרה שהנוסח של מדיניות זו זמין במספר שפות, הגרסה העברית היא זו הקובעת .

מידע שאנו אוספים

"מידע אישי" או "מידע" הינו מידע שאפשר לשייכו אל אדם או ישות, כגון שם, מספר תעודת זהות, צילומים שונים, הקלטות של שיחות טלפון, צילום ממצלמות אבטחה, מספר טלפון או כתובת אימייל. אנחנו אוספים מידע אישי כגון שם, מספר טלפון או כתובת אימייל כשאתה פונה אלינו. כמו כן, חברות רשאיות להשאיר אצלנו פרטים לרבות ה-ח.פ. שלהן ופרטי ההכנסות שלהן כדי לקבל פרטים אודות שירותי אשראי. בנוסף, מידע שמגיע לקבוצת פנינסולה מצדדים שלישיים, כולל מידע ממאגרי מידע הנמצאים בבעלות המדינה ומידע שזמין לקבוצת פנינסולה על פי דין. לא חלה עליך חובה חוקית למסור את המידע, ומסירת המידע תלויה ברצונך ובהסכמתך.

כיצד אנו מגנים על המידע

החברה עושה כל שביכולתה על מנת לשמור על סודיות המידע של המשתמש ומשתמשת בשיטות אבטחה מקובלות בכדי להבטיח את בטיחות המידע של המשתמשים, ולמנוע שימוש בלתי מורשה במידע כזה, לרבות הצפנת המידע. על אף שהחברה נוקטת בצעדים סבירים בכדי להגן על מידע כאמור אשר מצמצמים את הסיכון לחדירה בלתי מורשית, לא ניתן לספק הגנה מוחלטת. לכן, החברה אינה מתחייבת כי שרתיה יהיו חסינים באופן מוחלט מפני גישה בלתי-מורשית למידע המאוחסן בהם. החברה לא תישא בכל אחריות במקרים של גילוי ושימוש במידע הנ"ל הנובעים מחדירות בלתי מורשות של אחרים.

משתמש הסבור כי פרטיותו לא טופלה בהתאם למדיניות הפרטיות זו מתבקש ליצור קשר עם החברה בכתובת הדוא"ל: info@peninsula.co.il

כיצד אנו משתמשים במידע

לא נשתף את המידע שלך עם גורמים אחרים ללא הסכמתך המפורשת, פרט לדרכים שיוזכרו כאן במפורש, ואלא אם כן נידרש לעשות כן לפי כל חוק, תקנה או צו בית משפט או בכדי לשתף פעולה עם חקירה של רשויות אכיפת החוק. אנחנו משתמשים במידע הטכני שאנחנו מקבלים מאת האתר כדי לשפר את האתר.

אנחנו משתמשים במידע שאתה מספק כאשר אתה פונה אלינו כדי לטפל בפנייתך. אנחנו משתמשים במידע שאתה מספק כשאתה מאשר יצירת קשר ו/או קבלת הודעות פרסומיות או אחרות מאתנו כדי ליצור אתך קשר ו/או כדי לספק לך את ההודעות כאמור.

בנוסף, ייתכן שבאמצעות ניתוח של כל המידע שאנחנו נאסוף או נקבל, כולל מידע לגבי המשתמשים, אנו עשויים ליצור מידע סטטיסטי אודות מגוון רחב של משתמשים (להלן: "מידע סטטיסטי"). מידע סטטיסטי מסייע לנו בהבנת מגמות וצרכיהם של המשתמשים בכדי שנוכל לשקול שירותים ומוצרים חדשים ובכדי שנוכל להתאים שירותים ומוצרים קיימים לצרכיהם של המשתמשים. מידע סטטיסטי הינו אנונימי ולא נקשר אותו למידע אישי. ייתכן שנמסור מידע סטטיסטי לשותפים שלנו, לרבות מפרסמים, ללא הגבלה, לפי תנאים מסחריים שנקבע לפי שיקול דעתנו הבלעדי. בנוסף, אנו משתמשים בכלי הנקרא "Google Analytics" על מנת לאסוף מידע אודות השימוש באתר ו/או בשירותים שלנו. Google Analytics אוסף מידע כגון התדירות שבה משתמשים מבקרים באתר, אילו עמודים הם מבקרים כאשר הם עושים זאת ובאיזה אתרים הם השתמשו טרם הגעתם לאתר.  Google Analytics אוסף רק את כתובת ה-IP שהוקצתה לך ביום ביקורך באתר, ואינו אוסף את שמך או מידע מזהה אחר. אנו לא משלבים בין המידע הנאסף באמצעות שימוש בGoogle Analytics לבין מידע המאפשר זיהוי אישי. אנו משתמשים במידע המתקבל מGoogle Analytics על מנת לשפר את האתר ו/או השירותים שלנו בלבד. היכולת של Google להשתמש במידע שנאסף על ידי Google Analytics ולשתף אותו בנוגע לביקורים באתר זה מוגבלת בהתאם לתנאי השימוש של Google Analytics, הנמצאים כאן – http://www.google.com/analytics/terms/us.html ובהתאם למדיניות הפרטיות, אשר ניתן לצפות בה כאן – http://www.google.com/policies/privacy/

קישורים

יתכן ואנחנו נציג קישורים לאתרי אינטרנט של צדדים שלישיים. כל מידע אישי שתמסור לכל צד שלישי הינו מידע הנמסר ישירות לצד שלישי והינו כפוף למדיניות הפרטיות של אותו צד שלישי. חוץ מכפי שמתואר לעיל, אנחנו לא נהיה אחראיים לתוכן או לנהלי פרטיות של צדדים שלישיים כאמור. קישורים מהאתר שלנו מוגשים אליך לנוחיותך. אנחנו ממליצים לך ללמוד על נהלי הפרטיות של כל גוף לפני שאתה מוסר לו מידע כלשהו, כולל מידע אישי. איננו יכולים להיות אחראים לשימוש של המידע שלך על ידי גופים שלישיים.

קבצי Cookies

Cookie הינו קטע קצר של טקסט הנשלח אל הדפדפן של המבקר באתר. בעת ביקור חוזר, הדפדפן שולח את קטע זה למכשירו של המבקר המקורי. אנחנו משתמשים בקבצי cookies כדי להתאים את חוויית השימוש שלך לצרכים שלך. ייתכן ונשתמש ב-cookie "מתמיד" על מנת לשמור את ההגדרות והתאמות האישיות שלך. כמו כן, אם תיכנס לאתר, ה-cookie ישמש כדי לזהות אותך כמשתמש תקף, כדי שלא תצטרך להכניס את פרטיך מחדש בכל שימוש באתר. רוב דפדפני האינטרנט מוגדרים מראש בצורה המאפשרת קבלת cookies, אבל אתה יכול לשנות את ההגדרה הזו כך שהדפדפן שלך יחסום את כל ה- cookies או כדי שהדפדפן יודיע לך כל פעם ש- cookie נשלח. כמו כן, אתה יכול למחוק כל cookie קיים בכל עת. אך ייתכן וחלק מהתכונות של האתר לא יעבדו כראוי אם תבטל או תסיר את ה- cookies.

הגבלת גיל וכשירות

השימוש בשירותי החברה מיועד לבגירים מעל גיל 18 בלבד. המשתמש מצהיר ומתחייב כי הינו בן 18 לפחות ובעל כשרות משפטית להתחייב לתנאים אלה ולשימוש ולביצוע פעולות משפטיות מחייבות, בהתאם לחוק הכשרות המשפטית והאפוטרופסות, התשכ"ב-1962, ולפי כל דין וכן לא קיימת למשתמש כל מניעה חוקית או מניעה אחרת להתקשר בתנאים ולקבל את שירותי החברה. במידה ואינך מעל גיל 18 ו/או אינך בעל כשרות משפטית, הנך נדרש שלא לעשות כל שימוש בשירותי החברה. החברה אינה אוספת ביודעין מידע אודות ילדים מתחת לגיל 18. בכל מקרה בו תיוודע החברה לאיסופו של מידע רגיש מקטין שטרם מלאו לו 18 החברה תעשה את מירב המאמצים למחוק לאלתר מידע זה. אם הנך הורה או אפוטרופוס של ילד מתחת לגיל 18 אשר הנך חושש כי נאסף מידע רגיש לגביו, אנא צור קשר עם החברה.

שימושים אחרים והעברת מידע

אנחנו נשתף פעולה עם רשויות אכיפת החוק או כל צו שיפוטי הדורש או מנחה אותנו לגלות את הזהות, ההתנהגות או התוכן הדיגיטאלי של כל משתמש שישנו חשד שנקט בפעולות הנחזות למנוגדות לדין או בפעולות מפרות חוק. אנחנו עשויים להשתמש בשירותיהם של קבלני משנה הנמצאים במדינות אשר אינן מדינת מגוריך, ולשלוח להם את המידע שנקבל. למשל, אנחנו עשויים לשלוח את המידע שלך למדינות מחוץ לישראל. כל קבלני המשנה יהיו כפופים לחובות אי-גילוי ואי-שימוש. למרות זאת, ייתכן ובחלק מהמדינות יהיו רמות של הגנה על מידע אישי או מידע אחר שאינן משתוות לרמת ההגנה במדינתך. אנחנו עשויים להעביר את מאגרי המידע שלנו הכוללים את המידע שלך אם נמכור את העסק שלנו או חלק ממנו, לרבות במקרים של פירוק. ייתכן ומידע על המשתמשים, לרבות מידע אישי, יועבר כחלק ממשא ומתן במסגרת מיזוג, מכירת או רכישת נכסים ו/או מניות, אך תנאי מדיניות הפרטיות הללו ימשיכו לחול על המידע הזה.

החברה לא תפגע בפרטיותו של המשתמש והינה פועלת בהתאם להוראות חוק הגנת הפרטיות, התשמ"א – 1981, והוראות כל דין אחר בעניין. החברה רשאית לאסוף, לעבד, לשמור ולהעביר לצדדים שלישיים מידע אשר נמסר על ידי המשתמש ביחס לפעולות שיתבצעו במסגרת השירותים הניתנים על ידי החברה לרבות מידע אודות צדדים שלישיים ולהשתמש במידע זה, לרבות להצליבו ולאמתו עם מידע אשר יתקבל מטעם צדדים שלישיים כדין, בכדי לספק את השירותים, לשפר את שירותיה, לציית להוראות הדין, למנוע גניבה והונאה, למטרות אבטחה, למטרות שיווקיות, לטיפול בתלונות, לצרכי שירות לקוחות, למטרות סטטיסטיות שונות ולמטרות לגיטימיות ומסחריות של החברה, בכפוף למדיניות פרטיות זו ולהוראות הדין.

כמו כן, עשויה להיות העברת מידע אישי לספקים שונים של הקבוצה וקבלני משנה, במגוון תחומים, וביניהם מערכות מידע, מחשוב ענן, בתי דפוס, שירותי הפצת דיוורים, סוקרים, יועצים, חוקרים, עורכי דין, רואי חשבון, מתרגמים, מוקדי שירות לקוחות, ספקי תקשורת וספקי שירותים אחרים. בעצם מתן המידע אלינו הנך מסכים מפורשות להעברות ולשימושים הללו, לרבות העברה מחוץ לישראל.

עיון, תיקון או עדכון של המידע שלך

אנו מאפשרים לך לעיין במידע שסיפקת במהלך הרישום ולשנות נתונים, אי דיוקים או שגיאות במידע. כדי לבקש לעיין במידע או לתקן ולעדכן את המידע האישי שלך, צור עמנו קשר בכתובתinfo@peninsula.co.il

החברה תחזיק במידע האמור למשך התקופה הנדרשת לצורך מתן השירותים, לעמוד בהתחייבויותיה של החברה, לנהל את עסקיה, לאכוף את הסכמיה ולהגן על עצמה במקרה של מחלוקת משפטית וכן בהתאם לדרישות הוראות הדין הרלוונטי. כמו כן, כמפורט במדינות פרטיות זו ובתנאי השימוש, החברה משתפת את המידע עם צדדים שלישיים. על כן, המשתמש מודע ומאשר בזאת כי, במידה ויבקש מהחברה למחוק את המידע האישי לגביו, ימחק המידע אשר מוחזק על ידי החברה ובשליטתה בלבד. החברה רשאית לסרב לבקשות של משתמש כאמור, במידה ואלו הוגשו מספר בלתי סביר של פעמים ו/או בקשות אשר ביצוען דורש מאמץ טכני חריג ושאינו סביר או שאינן מעשיות ו/או בקשות, אשר לשיקול דעתה הסביר של החברה, עשויות לסכן את פרטיותם של אחרים.

תקשורת והודעות

אנו עשויים לשלוח לך הודעות באמצעות הדוא"ל וכן הודעות SMS או הודעות אחרות אודותינו או אודות המוצרים והשירותים שלנו.  מידע כזה ישוגר אליך רק אם נתת הסכמה מפורשת לכך, ובכל עת תוכל לבטל את הסכמתך ולחדול מקבלתו. תוכל להסיר את הפרטים האישיים שלך מרשימת התפוצה שלנו ולהפסיק לקבל מאתנו מסרים בעתיד, על ידי לחיצה על קישור ביטול המופיע בכל מסר או על ידי שליחת דוא"ל לכתובת info@peninsula.co.il . לידיעתך, אנו שומרים לעצמנו את הזכות לשלוח לך הודעות הקשורות לשירותים, לרבות הודעות שירות והודעות ניהוליות, המתייחסות לחשבונך, מבלי להציע לך את האפשרות לבטל את קבלתן, אלא אם תסגור את חשבונך.

מדיניות פרטיות לצורך רישום לניוזלטר פנינסולה

אני מסכים/ה לרישום פרטיי במאגר מידע לצורך קבלת דיוור ישיר של כל דבר פרסומת ועדכונים מחברת פנינסולה, בכל אמצעי המדיה השונים (לרבות דוא"ל, SMS, רשתות חברתיות וכיוצ"ב), וכן מאשר כי קראתי ואני מסכים למדיניות הפרטיות באתר. המידע נמסר מרצוני ובהסכמתי, ואני מסכים/ה שהחברה תמסור אותו לחברות אחרות בקבוצה לאותן המטרות. מובהר כי הנך רשאי/ת להפסיק את קבלת המידע בכל עת, וזאת דרך הלינק הנמצא בכל דיוור שיישלח.

שינויים במדיניות הפרטיות

מדיניות הפרטיות שלנו עשויה להשתנות מעת לעת. במידה ויבוצעו שינויים במדיניות הפרטיות שעניינם צמצום זכויותיך או שימוש שונה במידע האישי שמסרת, תפורסם על כך הודעה באתר.

יצירת קשר

בכל שאלה או בעיה הקשורה למדיניות הפרטיות יש לפנות ל: info@peninsula.co.il

עודכן לאחרונה – נובמבר 2021 .